david-beale-179724web

Velkommen til Musikkteaterhøyskolens årlige julekonserter 16. og 17. desember

Musikkteaterhøyskolen inviterer til julekonserter i Sinsen og Lilleborg kirke, kun et lite snøballkast unna skolen. På konsertene får publikum oppleve studenter som utfolder seg med julemusikk i mange musikalske sjangere, og i både små og store ensembler. Tradisjonen tro samler vi alle skolens studenter i ett stort skolekor, så dette er virkelig noe å se frem til!

Det blir kjente juleslagere i spennende vokalarrangementer, tradisjonelle julesanger, sanger om samhold og vennskap, og selvfølgelig sanger fra musikalverdenen. I år vil vi blant annet servere smakebiter fra Martin Guerre, Neptuns datter og Frost m.fl samt arrangementer av kjente vokalgrupper som The Real Group og Pentatonix.

Både Sinsen og Lilleborg kirke ligger i Musikkteaterhøyskolens nabolag, kun et par stoppesteder fra skolens lokaler i Trondheimsveien.

Velkommen til spennende julekonserter med noe for enhver smak – Kom i julestemning med oss!

Julekonsertene holdes i:

– Sinsen kirke lørdag 16.desember kl 17.00

– Lilleborg kirke søndag 17. desember kl 17.00

– Lilleborg kirke søndag 17. desmeber kl 19.30

Billetter:

– Pris voksne: 150,-

– Pris barn over 12/honnør/Student: 100,-

Billettene kan forhåndskjøpes under eller direkte i gjennom TicketCo.
Det vil også være mulig å kjøpe billetter ved inngangen (Kort og kontant betaling). Dørene åpnes 45 minutter før konsertstart.

KJØP BILLETTER TIL JULEKONSERTENE HER