Plakat med teksten The Addams Family

Få med deg The Addams Family med årets avgangsstudenter

Avgangsstudenter fra Musikkteaterhøyskolen, School of Arts, Design, and Media ved Høyskolen Kristiania presenterer: THE ADDAMS FAMILY.

– en komisk fest som omfavner galskapen du finner i en hvilken som helst familie. En historie om enhver fars mareritt: Fars lille pike, Wednesday Addams, den ultimate mørkets prinsesse, har vokst opp og forelsket seg i en søt, smart ung mann fra en respektabel familie. Og hvis det ikke var ille nok, betror hun seg til faren og ber ham om ikke å fortelle det til moren. Nå må pappa Addams gjøre noe han aldri har gjort før: Holde en hemmelighet fra sin elskede kone, Morticia. Alt endrer seg for hele familien den skjebnesvangre kvelden de for første gang treffer Wednesdays «normale» kjæreste og foreldrene hans.

The Addams Family er en musikalsk komedie med musikk og tekster av Andrew Lippa, libretto av Marshall Brickman og Rick Elice. Musikalen er basert på Charles Addams tegneseriefigurer “The Addams Family”, som skildrer en uhyggelig, makaber familie som er påfallende normal når alt kommer til alt.

Kunstnerisk team:

Oversettelse: Anne Brith Sandsnes

Regi: Ivar Tindberg

Koreografi: Arlene Wilkes

Kostymedesigner: Julie Lundgaard Christophersen  (BA student kostymedesign, KHIO)

Musikk og vokalarrangement: Andrew Lippa

Libretto: Marshall Brickman og Rick Elice

Arrangering: Larry Hochman

Musikalsk ansvarlig og kapellmester: Carl Fredrik Falkenberg

Make-up, Maske og Hår – Studenter fra School of Arts, Design, and Media, Institutt for scenekunst, musikk og studio ved Høyskolen Kristiania.

Orkesteret består av studenter fra Høyskolen Barratt Due og Norges Musikkhøyskole

Priser:

Voksen: 280 kr

Under 25 år/student: 150 kr

MTHS vennepris/tidligere studenter: 110 kr

Forestillinger på Lillestrøm Kultursenter:

1. mai kl 19.00 (Premiere)

2. mai kl. 14.30 og 19.00

3. mai kl. 14.30

Kjøp billetter til forestillingen her