SiO – Studentskipnaden i Oslo

Med et bredt spekter av tjenester bidrar SiO til et bedre studentliv

Som student ved Musikkteaterhøyskolen er du automatisk tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og kan benytte deres tjenester så snart semesteravgiften er betalt. SiO ønsker å bidra til at du kan:

Bo godt og rimelig
SiO Bolig har mer enn 7900 boliger i 24 studentbyer og –hus. Hybel koster fra 2000 kroner i måneden, inklusiv internett. Leilighetene er for par med eller uten barn. Søk bolig på www.sio.no/bolig.

Spise sunt og godt
Kroppen trenger energil! Hos SiO Mat og Drikke får du sunn, godt og rimelig hverdagsmat. De har også kafeer, kaffebarer og restauranter med litt ekstra. Husk at du med middagsabonnement og kaffeavtale sparer penger.

Ha et stimulerende sosialt liv
SiO Foreninger gir råd, veiledning og kurs i forbindelse med oppstart, registrering og drift av en studentforening.

Ha et komplett helsetilbud
Velg SiO Helse som fastlege i studietiden og få tilbakebetalt dine helseutgifter over 200 kroner. SiO Helse har leger, psykologer og tannleger som kjenner spesielt godt til studentrelaterte utfordringer.

Snakke om vanskelige ting
Kontakt SiO Rådgivning hvis du trenger noe å snakke med om personlige, sosiale eller økonomiske problemer. Deres profesjonelle rådgivere tilbyr også ulike grupper og kurs. Tilbudene er gratis og det er kort ventetid.

Få enkel tilgang til pensumlitteratur
Akademika er studentenes egen fagbokhandel. Med utsalg på hele ni steder i Oslo, kan de raskt og enkelt hjelpe deg med pensum- og faglitteratur.

Være student med barn
SiO Barnehage har 11 barnehager for barn i alderen 8 måneder til 6 år. De er blant landets beste barnehager, og med erfaring, entusiasme og kunnskap skaper de et godt sted å være for barnet ditt mens du studerer.

Les mer om SiOs tjenester