SiO – Studentskipnaden i Oslo

Med et bredt spekter av tjenester bidrar SiO til et bedre studentliv

Som student ved Musikkteaterhøyskolen er du automatisk tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og kan benytte deres tjenester så snart semesteravgiften er betalt. SiO ønsker å bidra til at du kan:

Bo godt og rimelig
SiO Bolig har nesten 9000 studentboliger  i 24 studentbyer og –hus. Bredt utvalg av boliger i ulik størrelse og standard, som passer for deg som student. Studentboliger for single, par og familier, samt tilrettelagte boliger. Søk bolig hele året på www.sio.no/bolig.

Ha et stimulerende sosialt liv
Finn din forening blant Oslos 450 studentforeninger! SiO Foreninger gir også råd, veiledning og kurs i forbindelse med oppstart, registrering og drift av en studentforening.

Ha et komplett helsetilbud
Velg SiO Helse som fastlege i studietiden og få tilbakebetalt dine helseutgifter over 350 kroner. SiO Helse har leger, psykologer og tannleger som kjenner spesielt godt til studentrelaterte utfordringer.

Snakke om vanskelige ting
Kontakt SiO Rådgivning hvis du trenger noe å snakke med om personlige, sosiale eller økonomiske problemer. Deres profesjonelle rådgivere tilbyr også ulike grupper og kurs. Tilbudene er gratis og det er kort ventetid.

Være student med barn
SiO Barnehage har 10 barnehager for barn i alderen 8 måneder til 6 år. De er blant landets beste barnehager, og med erfaring, entusiasme og kunnskap skaper de et godt sted å være for barnet ditt mens du studerer.

Variert trening for studenter
SiO Athletica legger forholdene til rette for at du skal ha et bra treningstilbud under studietiden til en studentvennlig pris. De har seks sentre sentralt i Oslo.

SiO Athletica tilbyr alt fra enkle og effektive kondisjonstimer til tøff styrketrening, dans og yoga. Hos dem finner du flerbrukshaller, svømmehall, tennisbaner, squashbaner, buldrerom m.m. SiO Athletica arrangerer også kurs i bl.a. svømmeteknikk, dans, tennis, pilates og yoga. På alle sentrene finnes godt utstyrte treningsstudioer og vi tilbyr også personlig oppfølging gjennom Athleticas PT-team. Bli medlem på sio.no/trening

Les mer om SiOs tjenester