Sommerkurs 17. - 21. august Sommerkurs 17-21.august for alle nivåer og utøvere, i klassisk ballett, jazz, stepp og notelære.

Sommerkurs 17 – 21 august 2018 – Vi tilbyr trening for alle nivåer og utøvere

Musikkteaterhøyskolen holder sommerkurs over 5 dager fra 17. – 21. august 2018. Vi tilbyr trening for alle nivåer og utøvere i klassisk ballett, jazz, stepp og notelære. Kurset er åpent for alle og koster kr. 1.500.- for MTHS studenter og kr. 2.000.- for alle andre. Vi kjører flere klasser parallelt og du kan fritt tilpasse timeplanen etter ditt eget ønske og behov.

David Byer vil lede deg gjennom sommerens klasser i jazzdans. David hadde danseoppvarmingen på opptaksprøvene i år, og er ansatt på Norges Dansehøyskole. I tillegg underviser Beata Nowinska i klassisk ballett. Beata har jobbet 24 år i Den Norske Opera og ballett som klassisk danser og har i tillegg 4 års pedagogisk utdannelse. og er en av våre faste ansatte. Mari Klingen er både pedagog og utøvende sanger, har ansvaret for notelæremodulen og er fast ansatt hos oss. Håkon Sigernes er aktiv utøver som musikalskuespiller og har koreografert flere steppenumre i musikaler. Hos oss skal han være stepp-lærer denne høsten, og varmer opp med sommerkurset.

Send e-post for påmelding: post @ musikkteaterhoyskolen.no