Replikk logo

Replikk er et debattforum for refleksjon og bevisstgjøring

Replikk ble startet av Rebecca Lilleengen høsten 2015 på Musikkteaterhøyskolen

Rebecca LilleengenMålet for prosjektet er å skape et sted hvor studenter innen musikkteater kan reflektere over sjangeren de arbeider med og bli bevisst de kunstneriske valgene de tar når de jobber med faget. Disse valgene kan direkte påvirke hvordan sjangeren brukes og ses i fremtiden.

Replikk ble startet for studentene ved Musikkteaterhøyskolen, men er et åpent forum som ønsker velkommen til alle som engasjerer seg for musikkteater.
Temaet og problemstillinger annonseres en tid i forveien og varierer fra gang til gang.

For fremtiden har Replikk som ønske å utvide til å kunne gjeste fagfolk og personer fra bransjen som kan komme og informere om et tema og/eller delta i diskusjonen med elevene.

Replikk holder til på Musikkteaterhøyskolens lokaler og har møte en gang i mnd. Mer informasjon om tidspunkt og tema vil bli publisert her på våre hjemmesider.