Musikkteaterforum

Musikkteaterforum er et forum for utøvende artister og studenter innen teater og musikal

MusikkteaterForum (MTF) ble stiftet i mai 2011 av Linda Stol Strigsve og Kjersti Riise Karlsen i samarbeid med øvrige medarbeidere ved Musikkteaterhøyskolen. MTF drives i dag som en forening/lag for å fremme musikkteateret som kunstform, og for å styrke profesjonelle musikkteaterartisters ståsted både som utøvere og arbeidstakere. Daglig leder er Henriette Myhre. MTF samarbeider bl.a. med Norske Dansekunstnere, Musikernes Fellesorganisasjon og Skuespillersenteret, og flere kurs og seminarer blir arrangert i samarbeid med disse.

MTF drives non-profit, inntekter og overskudd går tilbake til medlemsmassen og arbeidet for å øke kunnskap og interesse for musikkteater som kunstform.

Forumet tilbyr mesterklasser, kurs og workshops og har også ukentlig gratis dansetrening for medlemmene. På medlemsnettsidene kan du som medlem holde deg oppdatert med hva som skjer i bransjen, auditions, nye produksjoner, stipender, skoler og støtteordninger mm.