Musikkteaterfestivalen Musikal-i-teten presenterer workshoppen "Skapende og utøvende arbeid på tvers av funksjonsnivå"

Nordens eneste musikkteaterfestival inviterer til workshop om skapende og utøvende arbeid på tvers av funksjonsnivå

Fra mandag 13. til torsdag 16. november arrangeres Musikal-i-teten 2017 – Nordens eneste musikkteaterfestival. Under festivalen vil det settes opp fem forskjellige forestillinger og arrangeres forskjellige faglige arrangement.

Ett av disse faglige arrangementene er workshoppen «Skapende og utøvende arbeid på tvers av funksjonsnivå», ledet av lyddesigner Erik Hedin og koreograf Hege Haagenrud. I samarbeid med Musikkteaterforum og Teater Manu ønsker Musikal-i-teten å invitere profesjonelle utøvere, pedagoger og tredjeårs kunststudenter til å utforske utfordringer og muligheter ved scenisk kommunikasjon mellom hørende og døve.

Vi oppfordrer alle Musikkteaterhøyskolens tidligere studenter til å melde seg på denne spennende og viktige workshoppen! Meld deg på ved å sende oppdatert CV sendes til henriette@musikkteaterforum.no eller ved å bruke dette påmeldingsskjemaet: www.deltager.no/skapende_og_utovende_arbeid_pa_tvers_av_funksjonsniva_15112017

«Musikkteater for alle»

Musikal-i-teten 2017 baserer seg på konseptet “Musikkteater for alle”, med hovedfokus på å skape større interesse innenfor musikkteatersjangeren og på å arrangere forestillinger, workshops og annet med tilgjengelighet og relevans for alle. Vi ønsker at sjangeren skal være åpen for at både utøvere og publikum kan delta uavhengig av identitet, bakgrunn, fysiske og psykiske forutsetninger.

Musikal-i-teten ble for første gang arrangert høsten 2016 i samarbeid med Det Norske Teatret, og er foreløpig Nordens eneste musikkteaterfestival. Den driftes av sisteårsstudenter ved Musikkteaterhøyskolen. Produksjon av festival er det avsluttende prosjektet og eksamen i emnet entreprenørskap.

For mer informasjon om workshoppen, programmet og festivalen, se www.musikaliteten.no og www.musikkteaterhoyskolen.no/om/musikal-i-teten-2017/