TravelBird

Stipend og internship i Amsterdam

TravelBird-stipend/internship

Hva har vært din mest inspirerende reiseopplevelse?

TravelBird er et nederlandsk online-basert reiseselskap som ble stiftet i 2010. De opererer i flere europeiske land, blant annet Norge, og målet er å inspirere reiselystne nordmenn hver dag. Hovedkvarteret ligger i hjertet av Amsterdam, hvor de fleste TravelBird-ansatte jobber. TravelBird har 550 ansatte fra mer enn 30 land, hvor gjennomsnittsalderen er 27 år. Dette gjør TravelBird til en velegnet arbeidsplass for studenter.

TravelBird har i disse dager en konkurranse gående, hvor en student kan vinne 3000 € og tilbudet om et internship av valgfri lengde (opp til 6 måneder) ved deres hovedkvarter i hjertet av Amsterdam. Du velger selv startdatoen, så lenge du er student og 18 år eller eldre når du starter. Det kan for eksempel gjennomføres som et summer internship om ønskelig. Internshipet er frivillig og er kun ment som en ekstra bonus dersom internasjonal arbeidserfaring er ønskelig fra vinnerens side. Dersom det ikke er ønskelig å gjennomføre internshipet er det også fullt mulig å kun motta stipendet.

For å delta i konkurransen bes du besvare følgende spørsmål så grundig som mulig: Hva har vært din mest inspirerende reiseopplevelse?

Det avtales mellom TravelBird og vinneren hvilket område(r) han/hun ønsker å få erfaring fra, og kan blant annet omfatte markedsføring og økonomi. Arbeidsoppgavene innad hvert fagområde vil variere. Ingen spesifikke kvalifikasjoner er påkrevd, men det er et krav at søkere er 18 år eller eldre og fortsatt er student når internshipet starter.

Du kan finne mer informasjon om konkurransen og TravelBird her.

Lykke til!