Håkon Steinsholt - Les Misérables

Håkon Steinsholt kom gjennom det trange nåløyet da «Scenekvelder» inviterte til audition

Musikalenes dronning "Les Misérable" på Folketeateret høsten 2017

For første gang på Norges fremste musikalteater, Folketeateret, settes klassikeren og musikalenes dronning "Les Misérable" opp høsten 2017. Dette er verdens lengst spillende musikal på West End og Broadway med et samlet publikum på over 70 millioner. Og ikke minst: det er en forestilling som både kler og krever et så stort scenebilde som bare vi på Folketeateret kan tilby. Slik sett har "Les Miserables" endelig kommet hjem.

Avgangsstudent på Musikkteaterhøyskolen 2017 Håkon Steinsholt kom gjennom det trange nåløyet da "Scenekvelder" inviterte til audition på verdens kanskje mest kjente musikal. Sammen med et stjernespekket ensemble skal Håkon ta oss med til Paris og 1800 tallets studentopprør. Vi gratulerer Håkon og ønsker lykke til med forestillingen som har premiere 7. september i 2017 på Folketeateret i Oslo.