Team-teach mellom førstelektor Johanne Karen Hagen og professor Paul Christman

Besøk av professor Paul Christman fra universitetet i Oklahoma

Den siste uken har Musikkteaterhøyskolen hatt besøk av professor Paul Christman leder av utdanningsprogrammet for musikkteater ved Weitzenhoffer School of Musical Theatre – University of Oklahoma. Siden 2015 har skolene hatt et veldig godt samarbeid om student- og lærerutveksling. Studenter fra Musikkteaterhøyskolen har hatt flere korte utvekslinger til Oklahoma og de to siste årene har studenter fra Oklahoma reist til Oslo i mai for å delta på 2.klasse sin showcase og eksamensproduksjon.

Denne gangen var det Paul Christman som kom alene for å utveksle erfaringer med lærerne ved Musikkteaterhøyskolen og for å holde mesterklasser for både nåværende og tidligere studenter med fokus på interpretasjon, eller “skuespill gjennom sang”. Som Paul sier, Oslo er fantastisk – denne gangen fikk jeg til og med oppleve snø – og det er alltid like hyggelig å komme hit for å møte studenter og ansatte ved Musikkteaterhøyskolen.

På fredag fikk undertegnede oppleve team-teach mellom førstelektor Johanne Karen Hagen og Paul Christman som dere kan se på bildet.

Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid og videre utveksling.

Tekst og bilde: Signe Alexandra Domogalla