2. klasse ved Musikkteaterhøyskolen presenterer Music is Life

2. klasse presenterer “Music is life” – Soundtracket til våre liv

2. klasse ved Musikkteaterhøyskolen presenterer Music Is Life – Soundtracket til våre liv, rock- og pop-musikaler til alle deler av livet. Vår energiske 2. klasse gyver løs på pop- og rock-musikalene med hud og hår.

Ingenting sier mer om de store følelsene enn rockeballadene og de svulstige poplåtene, som brer seg ut i vokal utfoldelse og krever sterk teknikk av utøverene. Popmusikalene er intet unntak og med dans og formidling forsterker vi uttrykket og blåser mottakerne av banen. Dere kommer til å høre bla “Girls just want to have fun”, som er skrevet i 1979 av Robert Hazard og senere innspilt av Cindy Lauper, “Does your mother know”, av ABBA og med i musikalen Mamma Mia og “Maniac” fra filmen Flashdance, og i filmen sunget av Michael Sembello.

Kom og bli overøst av kjente tekster og musikk, vokale krumspring, gøyale koreografier og et energisk ensembel!

Billetter:

Torsdag 24.05.18 kl. 18:00
Fredag 25.05.18 kl. 18:00
Lørdag 26.05.18 kl. 14:00
Lørdag 26.05.18 kl. 18:00

Billetter til alle våre forestillinger

2. klasse ved Musikkteaterhøyskolen presenterer Music is Life