1. klasse ved Musikkteaterhøyskolen presenterer Tunge steg og lette trinn
, ,

1. klasse presenterer «Tunge steg og lette trinn» – En hyllest til klassikerene

1. klasse ved Musikkteaterhøyskolen inviterer til «Tunge steg og lette trinn» som går av stabelen fra 31. mai til 3. juni. I «Tunge steg og lette trinn» viser studentene nummere fra flotte musikalklassikere, med hovedvekt på 30- og 40-tallet. Musikalen er en ung kunstform fra tidlig 1900-tall som har sitt utspring i operetter, music hall og burlesque. På 30-tallet går dette inn i Rodgers & Hammerstein sensasjonelle integrering av dans i handlingen, sangene blir handlingsdrivende, jazzen blir viktig i musikalen og opp blomstrer også de mange store filmmusikalene.

«Tunge steg og lette trinn» er nå inne i sin andre uke med prøver og koreograf Signe Alexandra Domogalla jobber hektisk med å få på plass nummere fra «Anything goes» og «Wonderful Town», som vist på bildene under. Sammen med kollega Helene Bjørneby syr de sammen de ulike nummerene til en helhet. Studentene har en intensiv periode frem til premieren og jobber i disse dager bare med forestillingen, når de ikke har prøver øver de på trinn og på tekniske utfordringer. Som 1. klasse er dette deres første hele produksjon, selv om de ennå ikke jobber med en gjennomgående rolle, men med deler av ulike musikaler og roller.

Kom på forestilling og opplev klassisk musikkteater, fremført av vår fantastiske 1. klasse!

Billetter:

Torsdag 31.05.18 kl. 19:00
Fredag 01.06.18 kl. 19:00
Lørdag 02.06.18 kl. 17:00
Søndag 03.06.18 kl. 17:00

Billetter til alle våre forestillinger

1. klasse ved Musikkteaterhøyskolen presenterer Tunge steg og lette trinn

1. klasse ved Musikkteaterhøyskolen presenterer Tunge steg og lette trinn.